用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 寄 speed post 去英國
樓主: sunny.moon
go

[英國] 寄 speed post 去英國   [複製鏈接]

yuyueng 發表於 20-9-27 18:53
我未試過寄必利痛幸福傷風素,但試過寄拆左紙盒既連花清瘟膠囊,拆左盒似餅乾,我混左2盒入D零食度咋。 ...

唔係好明, 拆左盒唔係睇到係膠囊?點解似餅乾? 係咪我買錯

喔喔喔, 你咁解好似我都係咁。 咁我買多兩包餅混埋一齊先, 下個禮拜隔離完可以去寄(emoji)(emoji)

sunny.moon 發表於 20-9-29 18:41

https://www.amazon.co.uk/SONGMICS-LLR502-Folding-Clothes-Stainless/dp/B071K5FQYN/ref=mp_s_a_1_32?dchild=1&keywords=clothes+rack&qid=1601376163&sprefix=clothesrack&sr=8-32#immersive-view_1601376215077

waiyan2000 發表於 20-10-17 16:22
30kg, HKD370 value..... 雖然唔係咁 make sense... 不過最緊要海関信你

Ok ga. 我大部分既野寫used 或者old items。 咁又無打稅。 當然我真係拆開曬包裝, 我寄左個消毒底褲盒比阿仔(佢地一齊laundry嘛) 佢都有用, 洗完既底褲放入去消毒下

waterkittle 發表於 20-10-19 09:47
你好, 請問"消毒底褲盒"在那買, 有圖可share 呀嗎! 謝謝

淘宝

類似咁樣, 但我搵唔返我買個間。 你上淘寶搜消毒盒都好多

‹ 上一主題|下一主題