用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 恩格X田徑班
go

[其他] 恩格X田徑班 [複製鏈接]

之前報左呢間野D班, 好混亂, 比左錢又話無比,D 教練又唔同哂, 次次問D野都9唔答8,報左D比賽都好混亂. 跑出黎D結果錯哂, 獎杯又唔夠分, D 獎杯又兒戲, 好似好流咁..
FACEBXXK D 相影職員仲多個D 參賽者..

最後,退錢又有時退得,有時唔退得

你地有冇同樣經驗呀?

CHECK 番佢個OFFICE 地址, 有幾間公司, 都唔知搞乜

Poyau    發表於 20-5-18 14:45
   0    0    0    0

lee1988 發表於 20-4-28 12:58
之前報左呢間野D班, 好混亂, 比左錢又話無比,D 教練又唔同哂, 次次問D野都9唔答8,報左D比賽都好混亂. 跑出 ...
Google下呢間嘢以前有咩新聞,就知一向係牟利為先。老細係某新晉連鎖學校校董,關連公司由親友負責,註冊係同一地點。
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

我CHECK佢老細叫徐飛 , 之前叫徐潤容 , 參選過自由黨

「恩格斯兒童體育會」、「易獎盃製品」、「行書通訊」及「香港兒童基金會」等公司佔用;這四間公司均由德萃小學校董會主席兼創辦人徐飛(原名徐潤容)擔任董事

E-trophy一站式獎盃獎座製作專門店, WHENSUP , 港京都係佢

即係讀佢學校報D咩, 佢都會份抽水.. 佢都幾叻WOW, 應該都係圍威喂. 唔怪只搞咩活動都好混亂咁...
‹ 上一主題|下一主題