用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問有冇人收到體藝通知?
樓主: Tsang1234
go

請問有冇人收到體藝通知? [複製鏈接]

想問問體藝收左既家長們,自一/二既學校有冇打比大家返收左你地既仔囡?係米體藝收左其他兩間學校就唔會打黎?

醒目開學勳章 王國長老

LionHang 發表於 20-4-8 08:45
想問問體藝收左既家長們,自一/二既學校有冇打比大家返收左你地既仔囡?係米體藝收左其他兩間學校就唔會打 ...
唔好搞亂

學校係個別通知獲取錄既學生家長同出信, 唔會知道仲有邊間學校收左該名學生, 勁既自一 & 自二 & 體藝連中三元都得, 不過最終會俾體藝截糊, 因為體藝係全港性優先取錄學生既.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

aileen3388 發表於 20-4-7 16:50
謝謝,想問下小朋友係唔係體育校隊(專才)同B1生?
我囝應該係B1C生,地區名校,體育方面有學界游泳和田徑獎

carven1977 發表於 20-4-9 08:37
我囝應該係B1C生,地區名校,體育方面有學界游泳和田徑獎

恭喜你,也多謝你的回復(emoji)

回覆 aileen3388 的帖子

我仔係B1b,但小學不算出名,有校隊和冷門運動項目獎

Hugo0726 發表於 20-4-9 10:50
回覆 aileen3388 的帖子

我仔係B1b,但小學不算出名,有校隊和冷門運動項目獎 ...

謝謝你的回復,我會叫阿仔努力d,希望有機會做師弟(emoji)

請問體藝是否主要收1c 2A 學生?

回覆 littletongtong 的帖子

B1+體藝專長

醒目開學勳章 王國長老

littletongtong 發表於 20-4-11 01:22
請問體藝是否主要收1c 2A 學生?
體藝 B1 英中, 主收 B1 學生

我囡當年 B1B, 運動專項入讀

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

謝謝資料
‹ 上一主題|下一主題