用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York約克幼稚園 4年總結+你問我答 [UPDATE]
樓主: islz
go

York約克幼稚園 4年總結+你問我答 [UPDATE]   [複製鏈接]

我都係 YORK 用家 , 問心 , 學費係貴 , 但 NET 質素高 , 校舍環境一流 , 雜費唔平 , 可選買定唔買 , 但年終個人相冊係必買項目之一 , 學校親子旅行一家三口要成千蚊 , 但全程學校都安排得好好無悶場 , 小朋友都好開心 ,  所以 ,  價錢就算貴我都覺得物有所值...!!

喜訊 , 疫情下 , YORK 今年 L2 升 U3 , 上學期都免收書薄費

回覆 summersnowman 的帖子

如無疫情下 , YORK 的暑假好短 , 大約只放3個星期就開學 , 不過好處係可以報少D出面的暑期班  

安排係星期六上 , 或其他不上 MI 日子的下午上  

回覆 pinochai 的帖子

MI 分 2 / 3 / 5日, 我國際班 + 2日 mi , 每月 $9700

由於小朋友返2日全日 , 即 mi 班 , 無得改時間的課外活動就會安排星期六上 , 可以改時間的 , 就會安排平日上住先 , 知道幾時返學 , 再同外補機構改時間

回覆 yaucheung 的帖子

現在無返 ABC 了 , 跟學校返2日 mi
‹ 上一主題|下一主題