用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 其實我諗咗好多個晚上
樓主: 艾麗莎mama
go

其實我諗咗好多個晚上   [複製鏈接]

CKY又冇話跳唔到船,我識人跳到去神校。
IB最大考慮會係財政,有錢人當然冇問題,我有錢我都投IB一票。

回覆 hariet909 的帖子

基本上間間直私都係幾千咁報。少都二三千。平均都係三十幾人搶一個位咁。

回覆 triceramum 的帖子

佢條數真係好勁......之前有個post,有家長話家庭收入起碼要有十萬先好諗.......

回覆 triceramum 的帖子

好彩我個女第二回自動放棄,話唔想跳舞~~~真係賣腎都唔掂~~~
你仲要兩件TIM........加油~~~~~

我得一件,但我一條友能力有限,真係冇鬼用, HAHA

回覆 993rs 的帖子

個個咁識諗就好了,,,,,,.....天下太平

回覆 wcyjessica 的帖子

負擔到,又諗住第日出國,100% CKY負擔到,留係香港讀上去,80%CKY

財力係好大考慮因素的話,YW。

回覆 Osiana 的帖子

冇錯,所以咪成日都係有幾班人HOLD住幾SET學校的位囉。我諗有神校男女OFFER的,一般都會拎埋神男或神女的OFFER。呢班勁人應該去邊間都有OFFER收。
其他有直私OFFER的,一般一定係手握兩三間起碼。

所以好多時都要等到好後期佢地放出黎,大家先有得郁。
‹ 上一主題|下一主題