用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 純呻:真道reject 迷思
樓主: 大雯bb
go

純呻:真道reject 迷思   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

大雯bb 發表於 19-7-5 13:30
媽媽gp cap 圖瘋傳⋯⋯  
唔知是不是真,但無深入研究
對呢 d group 不予置評

我囡小學時我都入過學校家長 group, 只可以話極度頂唔順

gsummer    發表於 19-7-5 19:52
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

Charlotte_mom 發表於 19-7-5 23:58
當年8卦入過facebook,嬲到嘈完退group
有用資料黎自ek(仲連基本尊重寫資料來源都無)
吹水唔抹嘴,做媒 ...
明報天書就係皇道, 我就衰玩收集派位數據成為異類
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

KeekeeNg 發表於 19-7-6 09:44
真道老師有上ek睇post架 我舊年second in時,個老師話:網上討論區有好多有討論我地間學校,問我有 ...
路過搭訕

基本上係各中小學幼稚園都有老師上黎睇文, 升中版亦有老師係度解答問題.

我囡中學更搞笑, 拎左我篇回覆做教材, 但好似無問過我囉

‹ 上一主題|下一主題