用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中西區band 1 band 2 位
go

中西區band 1 band 2 位 [複製鏈接]

怎樣可以計算得知中西區band1 男/女夠唔夠位呢?男生or女生比較着數D?
咁band 2 學生又有什麼選擇呢?有機會入到band 1嗎?
囡囡下年升中
   1    0    0    0

回覆樓主

中西區 女仔band 1 位優於男仔 我成日同家長講 要看過去幾年收生情況 如果無派過去的學校 妳話成功機會會大嗎

2jkidsfather    發表於 19-2-25 08:31
2jkidsfather    發表於 19-2-25 08:30

jackiesoon 發表於 19-2-24 16:55
怎樣可以計算得知中西區band1 男/女夠唔夠位呢?男生or女生比較着數D?
咁band 2 學生又有什麼選擇呢?有機 ...
請參考以下的連結 :

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3596372&highlight=2018%2B%2B%2B2019%E5%8D%87%E4%B8%AD%E6%B4%BE%E4%BD%8D%E5%88%86%E6%9E%90

pccw2017 發表於 19-2-25 11:02
請參考以下的連結 :
https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3596372&highlight=2018%2 ...

Thanks

jackiesoon 發表於 19-2-24 16:55
咁band 2 學生又有什麼選擇呢?有機 ...
中西區係囡囡最好既區之一,唔需要太擔心,考好呈一試再諗。
‹ 上一主題|下一主題