用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大家考了多少直私? 有幾多有offer / 2nd in / reject? ...
樓主: KKLmama
go

大家考了多少直私? 有幾多有offer / 2nd in / reject? [複製鏈接]

KKLmama 發表於 18-10-11 14:14
報咗唔少直私, 有啲人話誇張, 但係考得多又唔一定有offer的機會多. 大家考了多少直私? 有幾多有offer / 2nd ...

Applied 4.  Got 2 offers. 2 waiting for 2nd in. Took offer already. Give thanks, this games has been completed for us.

KKLmama 發表於 18-10-26 07:02
回覆 mywedding1980 的帖子

Congratulations! Is your kid in famous kindergarten ? Which offer did you ...

我小朋友不是讀名幼,只是英普幼稚園,但其實學校唔係教好多野,在家會自己教,每日分時段看中,英文書。自己教講事,教加減數還有身教。。。當然,我自己都會睇教養書。offer不是有名香港一線的小學,但是地區一線升中唔錯的學校。適合小朋友而且他喜歡。已足夠了 ;)
‹ 上一主題|下一主題