用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 如果補習姐姐上親黎
樓主: trenycebaby
go

如果補習姐姐上親黎 [複製鏈接]

ar_mak 發表於 18-4-15 11:46
咁你屋企有預備茶葉就冇問題。

但係我屋企一係飲啤酒,一係飲水喉水。老師,你想飲咩?
要煲滾過既水喉水, 加D熱水添, 水溫大既40度左右就啱啱好喇。放多片檸檬唔該。

ar_mak 發表於 18-4-18 17:52
家長:阿補習老師,每個人做野都要講專業,你連叉機都唔帶咁樣學咩人補習?

老師:喂,咁你個仔夠堂堂都唔 ...
係喎。

ar_mak 發表於 18-4-19 10:41
家長:係喎。
老師:咁仲唔拿拿聲拎個叉雞出黎!?
老師:咁仲唔拿拿聲拎個叉雞出嚟!?家長:咁老師你個叉座係咪原裝廠貨先?雜嘜唔俾叉架, 爆炸點計數。
阿仔:咪住先, 媽咪我堂堂都好專心上堂喎。

1998Ruby1998 發表於 18-4-14 17:04
我個電話電池唔多得,冇點做任何野 3 個鐘就跌到落去 40%,我仲要日日早上 8 點出門,10 點回家,都從來冇 ...
換過舊電啦!

1998Ruby1998 發表於 18-4-19 12:09
回覆 little_yolky 的帖子

一電難求,去過幾間都話冇入我電話果種電池(型號太舊)。睇黎都係要去返深水埗 ...
換過部機啦!

1998Ruby1998 發表於 18-4-19 12:12
回覆 trenycebaby 的帖子

下?咁樣...有 d 唔係咁好 wor,你係屋主、畀補習費果個,補習果陣你又在場...  ...
其實個point 咪就係補習姐姐無規無矩囉。我用挨瘋既。

retriever 發表於 18-5-8 08:17

有時亦感覺補習老師難撈,兩位老闆都唔易服侍。
咁又係真呀, 好似阿大補兩個月即係有10分進帳, 仲派息穩定, 咁先有信心長揸丫嘛。阿細之前都試過同一老師, 補兩個月仲狂升20點, 仲要keep足一年, 你話唔mark住呢D老師點得。
‹ 上一主題|下一主題