用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 SFA, APS, GH, CKY, 呢4間大家點排?
樓主: fixedstar99
go

SFA, APS, GH, CKY, 呢4間大家點排?   [複製鏈接]

mimi222shi 發表於 16-12-31 09:41
以前幼稚園極嚴, 連在校車/小息時的活動老師也會有要求, 所以小朋友從K1起一直受到學校注意.
我小朋友入幼 ...
無意挑釁,身邊sfa生都有投訴老師惡(但相信不是全部),究竟是我身邊是個別例子,還是人才庫裏出nice c 呢?不過在傳統學校老師嚴其實並不出奇

MrBeast 發表於 16-12-31 10:44
無意挑釁,身邊sfa生都有投訴老師惡(但相信不是全部),究竟是我身邊是個別例子,還是人才庫裏出nice c 呢 ...
補充一句:身邊例子都是活潑多野講

mimi222shi 發表於 16-12-31 12:35
多野講??

如果上堂多野講, 會阻住其他人聽書, 比我係老師都鬧啦!
其實我的意思是活潑多咀的小朋友在sfa也不是問題,可以適應得好好

retriever 發表於 17-1-22 15:00
CKY 吸引在個願景,即這年頭好多媽媽想又開心又唔谷又有成績好收成。

其實可以贏哂兩面世界唔因為邊間學 ...
身邊兩個初小都讀得開心,高小什麼情況就不清楚
‹ 上一主題|下一主題