用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅書院小學 大家黎分享下對SPBPS的感覺
go

大家黎分享下對SPBPS的感覺 [複製鏈接]

大家好, 我仔仔今年K.2. 啱啱去完SPC嘅開放日, 感覺好好。覺得d小朋友好乖, 老師又好nice.
知道上黎EK的媽媽都係緊張自己小朋友嘅媽媽, 想問下其實港華, St Jo 同SPC 3間各有咩野特點或分別呢? 港華搬完校舍後會好近我屋企, 但SPC個校舍真係好令人心動, 不過佢直資又要預翻個budget俾學費. 至於St Jo就相傳入得d小朋友都好smart. 可惜升倒中學嘅機會係三間最低
開個帖等大家一齊指教分享下ar

1    0    0    0

Pbear 發表於 16-11-26 02:27
大家好, 我仔仔今年K.2. 啱啱去完SPC嘅開放日, 感覺好好。覺得d小朋友好乖, 老師又好nice.
知道上黎EK的媽 ...

樓主,提議你去小一選校板開post問,我想會多些家長回應。
天助自助者,  別再怨天尤人

引用:Quote:Pbear+發表於+16-11-26+02:27+ 大家

原帖由 Mrs.Luckycat 於 16-11-26 發表
樓主,提議你去小一選校板開post問,我想會多些家長回應。
yes yes. thank you

Pbear 發表於 16-11-26 02:27
知道上黎EK的媽 ...

印象好好,唔只校舍,安排似係真男校。

如果你近華小,我覺得華小幾好播。
‹ 上一主題|下一主題