用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 17/18 黃大仙金卿揮手區
go

17/18 黃大仙金卿揮手區 [複製鏈接]

回覆樓主:

申請果日見到早上播小蘋果早操。 。

面試同救恩撞左 最後無去

印象麻麻

linglingcat1012 發表於 16-11-11 20:31
我又係同救恩撞時間冇去到金卿, 早兩日金卿打嚟問我仲想唔想in, 同我再約時間, 你有冇打到call?

...

無 wor . 因為我之前已經打去改時間 。跟住仲系就唔到。。。跟住臨到時間前我有打去再問 對方就話無第日。甘就取消。。我就話好。。。對呢間唔系好 like..所以無所謂

BTW. 借 post 一問。。剛收到。。天宏院主恩堂 offer....甘就煩惱了。。因為同一度的東華三院鄧潤球應該都好大機會收(按當時老師對談。同女女表現觀察)。。。兩間大家會點揀?

linglingcat1012 發表於 16-11-17 16:51
咁我都係唔帶阿仔去補in...我仔超細b...野都未講連自己個名都唔識講...叫我仲叫錯做爸爸...衰硬...淨係bb話 ...

如果有時間既 可以照去既。我而家剩低既 interview 都有去。當讓小朋友 exposure 多 d.。。而家內斂情況好左好多

peterwongpeter 發表於 16-11-23 23:34
黃大仙區好出名
有8成學生入band 1 中學

果個網 stat 未必可信。有 FD 個小朋友剛 grad. 話只有約10個 除了頭一名(k1-3都係頭一)  其他九名都係因為有姐兄系度讀

peterwongpeter 發表於 16-11-22 17:54
話有一半以上入錦泰小學...唔知真假 ..

sorry. 上面個 post 系回呢個。quote 錯
‹ 上一主題|下一主題