用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 青春期男孩對性一問
樓主: peckykoo
go

青春期男孩對性一問 [複製鏈接]

peckykoo 發表於 16-10-28 01:33
今晚心血來潮check 阿仔手機,平時會睇佢同咩人對話,今晚睇佢手機相簿,5睇仲無咁嬲,一睇真係嘩然

個衰仔竟 ...
你應該係媽媽嚟。

其實分別只係以前男仔睇雜誌, 依家上網睇啫, 你估爸爸無睇咩。叫爸爸同佢share D link啦。share完兩父子咪慢慢傾囉。

王家爸爸 發表於 16-10-28 14:38
仲以為係中三、中四。剛升上中一,咁又真係早咗啲。
依家D小朋友好早熟, 可能食得荷爾蒙打針食物多。我阿女個女同學小一時捉咗個鐘意既男仔入女廁同佢kiss。跟手講俾阿女知, 我叫阿女唔好近佢咁多。 D男仔初小已經成日同人表白, 我哋以前邊度有咁多。所以跟返個進度, 升中一有興趣係正常速度了。

huba 發表於 16-11-2 18:24
到時到候孩子對性好奇只是代表孩子長大進入了新階段,是天性使然,而且他又不是做了傷害他人及犯法的事, ...
講開check人手機/日記, 其實真係唔多好。有一晚, C6部手機響到爆, 佢又唔知去咗邊, 我大叫:爸爸有電話搵你呀。但無人應, 電話繼續响。之後電話停咗, C6急急腳出房, 原來佢辦緊大事。佢話:好心你幫我接下電話啦, 阿女都識攞部電話俾我接啦, 你剩係識用把口講。我就施施然咁話:我好尊重你既私隱既, 我唔會同你接電話或搞你部電話架。
‹ 上一主題|下一主題