用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 沙田區的媽咪, 你地派得好唔好呢?
go

沙田區的媽咪, 你地派得好唔好呢? [複製鏈接]

Re: 沙田區的媽咪, 你地派得好唔好呢?

hi honeybeemom,

我覺得妳直頭係中頭獎ah, 好替你開心.我89的,我個女需然一分都無,但都派到第二志願,so 都好安慰. :
梓灝(Ivan)    96年5月出世3.1kg(鼠年)瑋傑(Brian)   97年8月出世3.3kg(牛年)婥瑩(Vanus)  98年11月出世3.8kg(虎年)

alauct,
I get MOS RiverRain primary school
梓灝(Ivan)    96年5月出世3.1kg(鼠年)瑋傑(Brian)   97年8月出世3.3kg(牛年)婥瑩(Vanus)  98年11月出世3.8kg(虎年)

honeybeemom,
中文名是保良局雨川小學.不過由頭到尾我都只心儀"主風",由於她一分都無,又俾到第二志願,而不是派哥哥個間學校俾我,所以都好安慰 :
‹ 上一主題|下一主題