用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國 tier4 student children
樓主: daone053
go

英國 tier4 student children   [複製鏈接]

回覆:英國 tier4 student children

在簽證中心等緊開門

回覆:英國 tier4 student children

用左35分鐘完成,約15-17個工作天寄回VISA。

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-03+發表用左35

原帖由 Ruby1219 於 16-08-03 發表
如果17天收到我哋都趕得切,但吾知博吾博得過。
你去到再問下,因為佢都話唔可以擔保,所以如果真係只有17日,而過左係唔得的話,咁就唔好搏,做快證喇!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-03+發表你去到

好啦!唯有比快証fee la. D 職員梗係唔會擔保啦
因為我有2X日緩衝,所以至夠膽唔做快證咋!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-03+發表因為我

Good for u!
所以如果今日同我講話要2X日的話,咁我就要做快證喇!

引用:Quote:亮燈+發表於+16-8-3+08:49+用左35分

原帖由 sumsummummy 於 16-08-03 發表
有看財冨証明嗎?單有政府庫房出的可以嗎?
我俾紅簿仔

引用:Quote:亮燈+發表於+16-8-3+08:49+用左35分

原帖由 sumsummummy 於 16-08-03 發表
有看財冨証明嗎?單有政府庫房出的可以嗎?
資金證明係要最少一年學費及生活費,存入父母銀行戶口最少一個月!

jaspermame 發表於 16-8-3 19:06
亮兄,我到今日都未有消息!
直頭上去問下

引用:但係佢星期六e-mail覆我話仲係+Manila+做緊

原帖由 jaspermame 於 16-08-03 發表
但係佢星期六e-mail覆我話仲係 Manila 做緊!
你再問多次啦!趨下佢!

引用:亮兄,想問吓點解你咁遲先幫阿大申請+visa?

原帖由 jaspermame 於 16-08-04 發表
亮兄,想問吓點解你咁遲先幫阿大申請 visa?
因為要等原校收唔收佢讀中六,又要交左學費再等CAS,其實我已經盡快攪!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-04+發表因為要

原帖由 Ruby1219 於 16-08-04 發表
我響check d supporting documents 時
,先見到CAS 上有寫學校的AL course requirement for existing stud ...

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-04+發表吾洗一

吾洗一個鐘搞掂!走時我仲同阿仔坐電車捉精靈,hehe.
去筲箕灣慢慢捉

引用:Quote:亮燈+發表於+16-8-4+12:48+去筲箕灣

i had to go back to Quarry Bay for work !
我都係,08:00去到08:35攪掂,跟住我就返工!

jaspermame 發表於 16-8-4 18:36
下午已經再 e-mail一次,希望快啲有啦!好無奈!

唔好太擔心,希望會有好消息啦!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-04+發表本帖最

原帖由 jaspermame 於 16-08-06 發表
剛收到 e-mail叫我比多啲資料佢 check,仲話唔保證時間,叫我唔好買機票,如果買咗係我自己冒險,我宜家真 ...
佢有冇話欠乜野資料?如資金證明…等!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-04+發表本帖最

剛收到 e-mail叫我比多啲資料佢 check,仲話唔保證時間,叫我唔好買機票,如果買咗係我自己冒險,我宜家真 ...
我記得已send左貓紙俾你,你是否照做及已齊晒所需文件呢?

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-06+發表佢有冇

亮兄,有比呀!全部都有比! 佢半夜再 email比我話7月21號已做咗,宜家要問相關部門! 我宜家好驚佢哋唔見咗我 ...
希望唔會唔見啦!應該冇問題既!

引用:亮兄,請問你知唔知佢哋幾點開門? +

亮兄,請問你知唔知佢哋幾點開門?
08:00

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-08-06+發表08:00

唔該,亮兄!
唔使客氣

引用:請問各位家長你們子女的簽證到期日是否只有

原帖由 cpchen 於 16-08-11 發表
請問各位家長你們子女的簽證到期日是否只有一個月?為什麼不是一年以上? ...
因為一個月內到達英國,再去郵局取BRP,一張好似身份證既卡,果張就係正式既簽證!

‹ 上一主題|下一主題