用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 CCKG 出左result未?
樓主: Fhomama
go

CCKG 出左result未? [複製鏈接]

引用:聽聞cckg+換了校長後升dbdg+成績已今時唔同

原帖由 sailormercury 於 16-03-16 發表
聽聞cckg 換了校長後升dbdg 成績已今時唔同往日。同埋讀得cckg, 俾其他小學覺得家長其實係心儀 dbdg 亦好合 ...
岩岩今年入dg的成績好好喎

引用:回覆+cathyangel+的帖子 其實一點都不震撼

原帖由 GetReal 於 16-03-19 發表
回覆 cathyangel 的帖子

其實一點都不震撼。只是很多家長不誠實。不想說真相。CCKG 對女人入女小拔係有優 ...
看過你對cckg的commennt及意見,本來想就你每個不實的評價逐點反駁回覆,但根本你的評價都是惡意貶低cckg的,完全與事實不符。對於你這種根本不是用家只是刻意劣評影響別人的新戶口,我還是無謂晒氣。不明白你為何要刻意抺黑,但相信對cckg有點認識及真心想考入的家長,相信都會對你的評論不敢苟同。

我只能說,我孩子能入讀cckg我真的很感恩,這是一所與別不同的學校。在這學校的學習重點根本不是一般的中英數。我很相信,每年大部份女孩能考入DGJS並不是僥倖的。cckg的價值,只有用家才真正了解。

引用:Quote:原帖由+ohmygood+於+16-04-01+發表看

原帖由 picture 於 16-04-02 發表
你又唔好咁biased, 一聽到負面意見就武斷地話佢唔係CCKG parent.

絕對有可能係有野你唔知。學校分三班,cl ...
我只講我感恩小朋友入讀呢間學校好感恩,邊句令你覺得我覺得cckg係perfect? 你會否才是武斷的一個?
呢個世界無perfect既學校。

我唔回應咁多啦,亦無興趣同不理性家長爭論。學校好唔好用家自己清楚。此校價值亦不是別人三言兩語可以抹殺。

‹ 上一主題|下一主題