用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有冇人在學程旅遊訂過機票?
go

有冇人在學程旅遊訂過機票? [複製鏈接]

因為第一次經agent訂學生機票,大家對學程旅遊有咩comment?
   1    0    0    0

引用:因為第一次經agent訂學生機票,大家對學程

原帖由 ak.happy 於 16-02-23 發表
因為第一次經agent訂學生機票,大家對學程旅遊有咩comment?
我唸去边度訂冇乜所谓,都系睇价钱!我就用skyscanner, 如第一次無經驗,可用2间agent比较下. quote叧一家长四哥名言: 貨比三家!

DKmum 發表於 16-2-23 15:25
我唸去边度訂冇乜所谓,都系睇价钱!我就用skyscanner, 如第一次無經驗,可用2间agent比较下. quote叧一家 ...
好呀!唔該晒

我係zuji買咗$74xx
點知skyscanner淨係$64xx

引用:我係zuji買咗$74xx點知skyscanner淨係$64

原帖由 daone053 於 16-02-24 發表
我係zuji買咗$74xx
點知skyscanner淨係$64xx
skyscanner 真系平d架,我訂过2次都有驚喜,大概$6700

尼間agent都ok 今年1月我細仔去英國留學都係搵佢地訂,重幫手搵個空姐帶佢上機.
因為英國間學校拖住我搞到好后期先臨時臨急搵機票,見佢地比網上訂平小小就費事煩.
‹ 上一主題|下一主題