用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 銅鑼灣區playgroup/ 興趣班比1歲至6歲小朋友 ...
go

銅鑼灣區playgroup/ 興趣班比1歲至6歲小朋友 [複製鏈接]

因剛新搬屋
想問下哩區有咩好英文playgroup比1歲小朋友?
或者英文、數學等比5歲小朋友呀?
   1    0    0    0

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:銅鑼灣區我知道有一間很好,+近利園2期,+叫P

原帖由 Cherry100 於 16-02-03 發表
銅鑼灣區我知道有一間很好, 近利園2期, 叫Peter House(Playgroup), Norton House(3-18 age), 已開了7年左右 ...
𠲖!我囡囡都係返呢間,已經返左年幾,的確教得幾好,每次我個女經過銅鑼灣,無論係揸車定係坐地鐵,佢都話係自己學校呀咁。嚟緊都會去隔離嗰間嗰度開始學phonics,我有一日八卦去同佢哋傾過計,覺得D老師幾好,學生又好似幾開心,全部都流利英文,有大有細,所以最後都決定阿囡大少少會去嗰度上堂,已經俾咗錢搵定個外籍老師教

引用:銅鑼灣區我知道有一間很好,+近利園2期,+叫P

回覆:銅鑼灣區playgroup/ 興趣班比1歲至6歲小朋友

謝謝大家。可以大小朋友一齊上咁正,湊都方便!價錢如何呀?有咩program/老師推薦?

回覆:TaroMum 的帖子

邊間新加坡center呀?可參考下

回覆:銅鑼灣區playgroup/ 興趣班比1歲至6歲小朋友

知唔知跑馬地區有無playgroup呢?

Spring, super good

MusicRings and Spring are my top choices!

‹ 上一主題|下一主題