用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 RHS vs SMM vs SPC vs 呂郭
go

RHS vs SMM vs SPC vs 呂郭 [複製鏈接]

回覆:RHS vs SMM vs SPC vs 呂郭

小妺妹好叻
我揀RHS
因為你同我情況差不多

回覆:yt8212 的帖子

唔係,我係囝仔,我放棄左明我同SC offer,揀左一間半龍校,因為我囝仔最多得20分,應該自行派位唔夠人爭,所以我話揀RHS

P.S. 我都比左RHS注冊費

引用:回覆+happyjellybb+的帖子 你放棄SC+offer

原帖由 yt8212 於 15-12-18 發表
回覆 happyjellybb 的帖子

你放棄SC offer, 好大決心喎..你rhs 是 am offer ?
係am,不過應該放棄,因為有第二間龍校offer,如果決定左會即刻通知學校

引用:回覆+happyjellybb+的帖子 你放棄SC+offer

你放棄SC offer, 好大決心喎..你rhs 是 am offer ?
第一round唔夠人爭,第二round只靠運氣,我唔想去到第三round咁high risk

引用:回覆+happyjellybb+的帖子 收到st+clare+o

我係囝仔黎㗎

引用:回覆+happyjellybb+的帖子 RHS小學收幾多

原帖由 cpuiyi 於 15-12-18 發表

RHS小學收幾多成玫幼生?
我睇返學校website有2x%,因為好多去左更好學校

引用:回覆+happyjellybb+的帖子 你囝囝都好叻!

你囝囝都好叻!
只係幸運

‹ 上一主題|下一主題