用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV Waiting List
樓主: fatdogman
go

KV Waiting List [複製鏈接]

各位收waiting 既父母們,你地會寫信嗎?

知唔知唔寫收waiting call 機會係咪好微 (歡迎往年有經驗的父母分享下)

謝謝!

0    0    0    0

chowyikwan 發表於 15-12-17 10:10
請問你們份申請有冇摺三角形?
唔明白

krisflyer 發表於 15-12-17 10:19
收到啦, 煩惱緊點作文

你未收到咁仲有希望呢!good luck!
我都唔知寫乜好.....唉...頭痛

但聽聞往年kv call waiting 都唔少數,所以係咪真係值得寫?同埋要寫d乜??

唔會再寫點解揀佢學校,上次都寫左,寫小朋友又唔知寫得d 乜...

Cigaretteyip 發表於 15-12-17 11:16
我都識幾個人寫左好多好長篇,都冇call。有一個冇寫反而有call,應該始終都係睇番面試當日表現,名校係攪下 ...

我聽朋友講話都係睇返當日表現去決定call 邊個先
所以可能係咁"倚"寫一兩段算,佢地都已經有個list 會call 邊d人先

自問小女當日表現好好,諗下諗下唔知係咪我寫0個篇野寫得唔夠好。高檯主任又冇問佢問題,又話佢乖,都係waiting, 真係唔明。

dubd168 發表於 15-12-17 12:42
面試當日坐得好淡定有答有唱歌有拍椅有thankyou有byebye, 我冇提過水, 超大b, 真係唔知衰咩, 可能我表現唔 ...
我有朋友有pm offer,佢話小朋友當日表現麻麻,要老師提先開口答問題,中b .

算啦,緣份遊戲,盡左力就算,加油!!!

dubd168 發表於 15-12-17 15:37
多謝你, 其實呢幾日真係好唔開心, 但相信神自有安排
共勉之
‹ 上一主題|下一主題