用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 北角聖保羅堂出成績了!
樓主: andyan324
go

北角聖保羅堂出成績了! [複製鏈接]

我仔4月大B,  覺得佢面試有問有答, 做晒所有野, 唯一不足係細聲D,  係所有面試中呢間表現最好, 反而只係waiting list,  晤知邊度衰著, 有d 失落.

回覆 mrschan127 的帖子

有寫:  惟申請人數眾多及學額有限,因此現階段暫未能安排   貴子女入讀本校,並將被列入後備生名單。

我就係自覺仔仔IN 得晤錯, 抱住好大信心,  所以只有WAITING,  我都好失落, 有可能我呢個媽媽無答好問題.我係灣仔報中環, 應該同住址無關係.   

回覆 KD_BB 的帖子

老師一路讚我仔好定, 好乖,  走時有揮手BYE BYE, 有問有答, 只係細聲,  佢幫我拉櫈, 推埋櫈, 我覺得仔仔表現晤錯. 又覺得卑老師印像晤錯,  所以期望越高失望越大.  應該係我無答好問題.

回覆 KD_BB 的帖子

BUS 同巴士 只係英文同中文的差別, 晤通真係呢PART? 因為我仔仔有D 問題都係用英文答.

你無IN 寶血? 或灣仔堂?

回覆 callychoi522 的帖子

多謝安慰,  只因老師的反應卑我期望太大, 落差大著, 所以好失落.
‹ 上一主題|下一主題