用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖瑪加利男女英文中小學 有冇聽過同一日小朋友做完first in, 之後馬上做second i ...
樓主: mingherny
go

有冇聽過同一日小朋友做完first in, 之後馬上做second in? [複製鏈接]

回覆:有冇聽過同一日小朋友做完first in, 之後馬上做second in?

吓?但係好似7月1st in嗰批都未有2nd in喎!佢哋D分都唔知計好未⋯⋯ 好懷疑今日有無可能即刻揀埋考生即刻2nd in....
其實今日真係好混亂,早上好多家長因等咗好耐而鼓噪。

回覆:mingherny 的帖子

請問你有冇問過囡囡,in耐D係因為要單獨面試,定係好似2010_papa所講,喺另一間房玩煮飯仔同埋畫畫呢?

引用:Quote:mingherny+發表於+15-11-14+00:32+回

原帖由 2010_papa 於 15-11-14 發表
The situation was quite bad in the morning
Yes! Really bad in the morning.
而且有家長等咗2個鐘以上都未見小朋友返嚟,追問老師同副校,但無人講過俾家長知會同日2nd in。嘈哂話唔再考啦要即刻接返小朋友,老師們只係hea答小朋友落緊嚟,無答過點解要咁耐。其實如果真係2nd in點解唔大大方方同家長講?而要令家長擔心

引用:請問即日有2nd+in+小朋友,+有result未?+謝!

原帖由 hei1022218 於 15-12-09 發表
請問即日有2nd in 小朋友, 有result未? 謝!
我阿仔1st in當日只見咗45mins,無傳聞的「即日2nd in」,但都收到學校打電話來再約2nd in。所以我估無即日2nd in呢回事⋯1st in時間短的小朋友仲有機會的!

‹ 上一主題|下一主題