用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園? ...
樓主: HoneyBee_2011
go

有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園? [複製鏈接]

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?

12月細仔收到上午班offer

引用:In左咁多間,暫時有興趣+美孚佳寶+同+又一

原帖由 bbtomatobb 於 15-11-18 發表
In左咁多間,暫時有興趣 美孚佳寶 同 又一村信義 only,  其他無興趣或無機會,有無四小龍媽媽可以交流下? ...
我都係四小龍家長,坐702巴士去到學校其實都可接受,而家等緊地利亞同迦南的結果。其實四小龍好多校車都經,但果啲都係名幼而我們無報。

引用:回覆+julilee+的帖子 我仲報左佳寶同仁愛

原帖由 bbtomatobb 於 15-11-23 發表
回覆 julilee 的帖子

我仲報左佳寶同仁愛堂, 都係等緊結果. 要12月先有消息
我有報仁愛堂 但見完後覺得唔適合我仔 主因老師無壓場的能力 我仔見咁多間呢間都叫差 所以應該無機會 但我報係因為佢好多畢業生都去荔天 而我都喜歡荔天

引用:回覆+HoneyBee_2011+的帖子 收不到信,原

原帖由 life@LA 於 15-11-26 發表
回覆 HoneyBee_2011 的帖子

收不到信,原來寄失左, 有offer
恭喜

回覆:有冇人報咗又一村果間信義中英文幼稚園?

我收到美孚地利亞,因為近,語境好(英普),所以應該放棄信義會

‹ 上一主題|下一主題