用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 機票幾錢
樓主: AS-Ma-Ma
go

機票幾錢   [複製鏈接]

引用:Quote:亮燈+發表於+16-3-2+20:07+我未試過

原帖由 Mighty 於 16-03-03 發表
原来BA ALREADY取消這服務、「The British Airways Skyflyer Solo service (unaccompanied minor service) ...
咁大鑊!因我之前都諗住要UM,好彩依家搵到有同校家長肯帶阿細一齊過去。

Mighty  So lucky!!  發表於 16-3-3 12:49

引用:買機票,是否做UM好,如罷工,壞機,航空公

原帖由 brother4 於 16-03-26 發表
買機票,是否做UM好,如罷工,壞機,航空公司優先照顧,安排住宿及後補先,是否?

...
直接打去問航空公司會清楚D

引用:請問有無仔仔女女座過卡塔爾航空去brimingh

原帖由 AS-Ma-Ma 於 16-04-26 發表
請問有無仔仔女女座過卡塔爾航空去brimingham  ? 經多哈轉機。
而家座開EK, 不過9 月同12 月D飛貴,要$11.5 ...
未搭過,但聽過有家長搭。卡塔爾「並不是」2015年度全球二十大安全航空公司之一!

引用:Quote:亮燈+發表於+15-10-7+14:16+唔驚架!

原帖由 twtwtw 於 16-05-05 發表
Ek 這服務要收費?
免費

引用:Quote:亮燈+發表於+16-5-5+11:41+免費did+u

原帖由 twtwtw 於 16-05-05 發表
did u try skyscanner buy ticket ?
未試過,不過有上去睇過!

引用:回覆+亮燈+的帖子 我就經常用skyscanner.+

原帖由 Taimum 於 16-05-05 發表
回覆 亮燈 的帖子

我就經常用skyscanner. 請問知唔知Finnair有無歲數要求?例如Virgin要16歲先可以自己搭 ...
唔好意思,我都唔知,因阿大搭時已16歲喇!

Taimum 發表於 16-5-5 19:28
回覆 亮燈 的帖子

我剛查到,12歲已當成人票!
唔該晒!

引用:唸住下年2月份去探囡囡,+國泰連稅6400,+如

原帖由 Macau媽媽 於 16-05-11 發表
唸住下年2月份去探囡囡, 國泰連稅6400, 如何?
算抵

‹ 上一主題|下一主題