用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20分,抽新華德定沙田呂明才
go

20分,抽新華德定沙田呂明才 [複製鏈接]

herman0114 發表於 15-9-7 11:29
舊華德係咪要下午校畢業生先可以抽新華德?
原上午校=舊華德原下午校=新華德

Kwan 發表於 15-9-7 11:14
適齡+父母舊生+宗教, 應該係25分, 只得20分嗎

我抽另一間, 我以為自己有25分添 ...
華德係天主教, 樓主係基督教, 所以無宗教分, 只有舊生分。

baby_tigger 發表於 15-9-7 16:32
新華德20分有機會大嘛?
新華徳20分都要抽, 但機會總大過20分抽呂小。

不過, 話又說回來, 只要你好彩, 20分只有一個位都係你既, 只要你黑仔, 20分只有一個唔中, 果個啱啱又會係你。

bbqyou 發表於 15-10-30 15:58
仲話自己係舊生? 連母校既宗教都唔知......
乜基督教徒可以係天主教小學加分架咩?
你地個"神"果然係萬能喎. ...
唔知你係唔係話緊樓主, 不過:
1. 樓主係話用華德舊生分, 所以係20分
2. 樓主有基督徒分, 所以想試同為基督教既呂明才, 所以又係20分

樓主無話過想用基督教分+舊生分
另外, 請唔好侮辱別人的宗教, 真係有天主教小學計基督徒分的, 因為宗教分由學校決定

謝謝收看。

hppa    發表於 16-9-23 09:28
siden    發表於 15-10-30 18:29
‹ 上一主題|下一主題