用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 碧濤樂基vs 火炭Joyful
go

碧濤樂基vs 火炭Joyful [複製鏈接]

樂基係am 中英班, Joyful係上午英普, 女女在Joyful 上開pn有感情亦開心,老師有愛心,只需10分鐘路程。樂基要20分鐘車程,但聽聞叩門有利及較谷,上小學易適應。小學目標係直資或私立,考唔到唯有大抽獎。有家長可俾啲意見我? 謝謝!!!

1    0    0    0

回覆:碧濤樂基vs 火炭Joyful

Hkps for sure

Agree

引用:樂基係am+中英班,+Joyful係上午英普,+女

原帖由 Charlie妹 於 15-07-22 發表
樂基係am 中英班, Joyful係上午英普, 女女在Joyful 上開pn有感情亦開心,老師有愛心,只需10分鐘路程。樂 ...
我同你一樣,不過係樂基國際班,已經決定左離開joyful試hkps

回覆:alittlerabbit 的帖子

雖然joyful 上梗位,用家comment 亦好,但始終不及樂基

回覆:Charlie妹 的帖子

樂基。課程好,活動多,一班20幾人有3個老師(中英普),小朋友讀得好開心

引用:樂基係am+中英班,+Joyful係上午英普,+女

原帖由 Charlie妹 於 15-07-22 發表
樂基係am 中英班, Joyful係上午英普, 女女在Joyful 上開pn有感情亦開心,老師有愛心,只需10分鐘路程。樂 ...
請問點解唔讀火炭樂基?定係無得選?

我後來見佢網頁話有位先打去問,當時火炭已無位

引用:Quote:原帖由+Charlie妹+於+15-07-22+發表

原帖由 deco99 於 15-07-25 發表
請問點解唔讀火炭樂基?定係無得選?
你覺得碧濤樂基唔好嗎

回覆:Baby@baby 的帖子

因為樓主住火炭

‹ 上一主題|下一主題