用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York k1 offer
樓主: meluvmeme
go

York k1 offer [複製鏈接]

引用:我剛有+SC+offer,所以即使交左+$970+俾+Yo

原帖由 宏心 於 14-12-03 發表
我剛有 SC offer,所以即使交左 $970 俾 York 留位,都唔會去讀。

我唔會信用家意見,因為賣花讚花香,邊 ...
你有SC offer也不用講那麼多風涼話,你又不是用家為何要踩低York呢?!它確實給了不少機會細b和其他入不到幾千人爭的某數間名幼的小朋友,可以有機會接受不錯語境的幼兒教育!

引用:有啲人通常,SC+offer就大晒又高人一等講嘢

原帖由 ky201105 於 14-12-04 發表

有啲人通常有SC offer就大晒又高人一等講嘢又大聲啲巴憋啲 ...
有人說SC的家長很低調謙厚,但她自己有offer 之後就不斷踩York,看來學校收錯了她的小朋友!

引用:+本帖最後由+宏心+於+14-12-4+23:41+編輯+\

原帖由 宏心 於 14-12-04 發表

看來各位忠心死士誤解了我。由始至終,我只是批評某校長,為了 ...
如果我們是忠心死士,你一定是「死不悔改」,一來你當初如不認為York是有質素的學校,為什麼你會選擇它而留位呢?二來最過份的是你收到其他offer之後就勁踩York,說什麼校長差,為什麼有捐幫之類,要知道所有要收費的幼稚園其實也是商業化,如不是你選些學卷吧!不要有SC offer 之後就無品地亂踩其他學校,行為實在很令人很討厭!

‹ 上一主題|下一主題