用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今年41網大抽獎有人中了第二志願嗎?
go

今年41網大抽獎有人中了第二志願嗎? [複製鏈接]

kerkermui你好, 你唔係樓主肚裡面條蟲, 唔駛幫佢解析喎!

而且樓主本身個問題就已經有問題, 第二志願一定有人中, 問題係咩學校啫!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

kerkermui 發表於 14-12-1 10:46
唔好意思,我唔覺得佢問呢個問題有無唔妥,我自己嗰區,我可以講到邊間可以第二、第三志願入我幫手解話, ...
呢個問題, 係6,7月問大家會覺得合理D..... 係半年後問, 仲要係自行結果公佈之後, 加上問題"唔夠清晰", 大家自然覺得佢係"連發生咩事都未知就亂問問題"
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。
‹ 上一主題|下一主題