用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔英藝n班揮手區
go

大埔英藝n班揮手區 [複製鏈接]

尋日收到信,收左阿女am
   0    0    0    0

回覆:Kaka126 的帖子

我之前都以為安基司好d, 但又係同妳ㄧ樣有同感就係安基司group in好求其以及無比分,即刻對呢間學校扣分!表面幾好都好,真係要親身去感受下先知!

回覆:大埔英藝n班揮手區

我個仔都收左英藝am,已經交留位費,多多指教!

安基司都in左國際am唔收,waiting list國際pm---我並想分享下,我覺得安基司group in好有問題,我完全唔見老師有比分,如果係事後比分,佢真係記得邊個打邊個?可能in我的時候名額已經滿左,我覺得好求其! in完我已經即同我老公講,我地果幾位ㄧ係全收,ㄧ係全部唔收,因為太求其,問家長果邊,有些家長跟本無被問同無回答過!

回覆:gthchau 的帖子

做咩用禁大隻字,哈哈哈好激動wor...

我揀主流呀,我覺得母語係好重要,不過同埋因為我b工人凑已經成日聽英文……

至於你話會唔會又中又英唔好,我覺得呢樣野遲早都要適應啦

同埋你地揀主流定國際?which one is more popular?

will it be too harsh to baby to learn english and mandarin at the same time [with no cantonese..]? thanks

回覆:moniqueto 的帖子

Yes yes my baby girl is am

回覆 寶寶常在心 的帖子

yes.. am.. u too??

回覆:zxcvbmw760 的帖子

我見其它地區既英藝post 有媽媽話得waiting list

回覆 yatwohse 的帖子

我都系聽人地話 IN 左都收!

回覆 funwong123 的帖子

同樓上一樣啦,我哋講緊N班呀!不過你講緊K班,你講開,都可以話聲你知,寶兒冇學卷你應該知啦,佢哋學費三仟幾,應該會比英藝平,口碑亦都幾好,因為住大埔好多年,成日都見到佢哋啲學生,同埋亦親身聽過其他人對哩間學校O既口碑,但下午班係咪你想要呢,如你果你冇所謂,下午班可以讀住先,你可以同學校申請,有位就轉讀上班,又可行嗎?而英藝呢,學費正常係貴過寶兒,老老實實,我只係喺網上聽返嚟,佢哋O既口碑就好壞差半,唔知真定假,而BB出年先會返N班,所以比唔到意見,但對於我嚟講,學費就真係貴O既,但如果你真係好想你家小朋友返上午,咁就你要自己衡量吓你自己O既財政可唔可以支持到貴學費讀三年喇!

引用:英藝收左a.m.+&+寶兒收左p.m.!+唔知點揀?

原帖由 funwong123 於 14-11-06 發表
英藝收左a.m. & 寶兒收左p.m.! 唔知點揀?
呢度係N班喎 哈哈!有寶兒應該係K班啦

英藝收左a.m. & 寶兒收左p.m.! 唔知點揀?

我都交左英藝留位費了 ,如果安基司waiting有offer都未必讀,因為下午班。。

回覆:寶寶常在心 的帖子

同埋你地揀主流定國際?我揀主流,因我b是工人姐姐凑大,佢講英文,所以我反而想阿b接觸多d中文

回覆:moniqueto 的帖子

Yeah 你係am?

我都交左留位費lu..

都唔係平好多

回覆:寶寶常在心 的帖子

更正,係四千

回覆:大吉大吉 的帖子

留位費同英藝一樣,學費大約五千

知唔知佢哋留位費同學費大約係幾錢呀?
‹ 上一主題|下一主題