用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到沙田zenith offer
go

收到沙田zenith offer [複製鏈接]

回覆:收到沙田zenith offer

我都收到,pm offer.  睇埋下禮拜有冇kowloon tong offer 先決定俾唔俾留位費,我想讀am多d.  同埋鍾意kowloon tong 校舍多d,  大d.

回覆:chopin999 的帖子

8月b 呀

回覆:收到沙田zenith offer

但佢嗰日interview 唔ok, 叫佢切生果佢唔識 隔離枱小朋友走左過嚟佢想同人玩,老師叫佢俾玩具冇俾,剩係睇布書時見到塊鏡自己傻笑,同埋㩒下玩具 同老師講拜拜,聽講佢好似俾好多offer,  唔知係咪咁先收我囡

引用:回覆+aby336+的帖子 唔係唔好,只係我同事

原帖由 Kaka1230 於 14-10-29 發表
回覆 aby336 的帖子

唔係唔好,只係我同事話佢地係人都收,係因為佢地較其他學校早派offer, 所以個媽咪都 ...
agree.  我朋友都咁講 英藝咁樣可賺一筆 同埋我報左沙田之後唔係好鍾意呢間學校 所以留位費我唔俾喇。

引用:我女係大b+現只得waiting+list

原帖由 readymama 於 14-10-31 發表
我女係大b 現只得waiting list
readymama 你女女in 成點?我女8 月b, 自問in 得唔好 公仔都冇送俾佢 但都收左pm(2nd choice) .  係咪你只揀一個choice?

‹ 上一主題|下一主題