用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍城N班
go

九龍城N班 [複製鏈接]

我想問有冇人可以比點意見九龍城邊間有N 班 又可以升到K1.

0    0    0    0

Manhabit

我想搵番D 有學卷資助既學校來讀. N 班都要6萬幾一次好貴.

回覆 ilovebaby11 的帖子

九龍城靈糧堂幼兒園, 聖三一幼兒園, 基督教中心幼兒園等

cherrywong123 發表於 14-9-4 23:15

九龍城靈糧堂幼兒園, 聖三一幼兒園, 基督教中心幼兒園等

聖三一幼兒園, 基督教中心幼兒園 <---佢唔收細B
九龍城靈糧堂 <---我會報左先, 但聽其他媽媽講佢地收大B 先.
仲有冇其他好既PN 班介紹?
我仲想問下你, playgroup 有冇介紹?
如入唔到PN 我應該會JOIN PLAYGROUP

九龍城有間新開的幼兒園, 但學費都幾貴, 叫 文娜雅拔國際幼兒園及幼稚園, 又有間新的幼兒園係獅子石道,叫聖姬 XXX, 唔記得左個名, 詳細情況唔係好清楚, 你有需要我可以幫你問下,可以PM 我

太子道西的晶晶幼兒園都有PN班, 最好打去問下, 應該都有位.........

至於PLAYGROUP, 可以考慮下POLYED (係民生附近), 1.5歲可以上堂, 全英文, 可以打去試堂先

其實你個仔女幾月出生? 可以遲D先比佢讀PN 班............

回覆 cherrywong123 的帖子

OH, 唔記得這幾間都無學卷 ..................
‹ 上一主題|下一主題