用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 esf 英文playgroup
go

esf 英文playgroup [複製鏈接]

有冇人上過?好嗎?

0    0    0    0

引用:回覆+東東公主+的帖子 Comparing+to+the+p

原帖由 宏心 於 14-08-06 發表
回覆 東東公主 的帖子

Comparing to the playgroups we have been going, the content of ESF playgroup i ...
May I know which centre of Esf your kid is going  ? Thx

宏心  Wu Kai Sa  發表於 14-8-12 22:54

回覆:esf 英文playgroup

你search 吓舊文,呢個playgroup 劣評如潮喎!我去過青衣果間,真係唔會再讀落去……

上過兩個playgroup , tw cpda and ty esf, both are ok.

剛上完晒12堂SUMMER CAMP PLAYGROUP, 我女很喜歡返去玩, 好喜歡老師, 在學校學到好多生字, 同埋回家也會唱同跳舞, 我覺得OK. 可能我要求不太高吧.
佢地會每樣野玩10-15分鐘, 因為知道小朋友耐性唔好, 老師亦有同家長講在家點樣引道小朋友的行為,所以就住我自己來說, 整體上都很好。

回覆 bearclub 的帖子

可以具體說說嗎?
‹ 上一主題|下一主題