用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 由兩次全軍覆沒到入讀一線學校
樓主: Biscaya
go

由兩次全軍覆沒到入讀一線學校   [複製鏈接]

回覆:bubuG 的帖子

讚賞村校好好好好,但就找其他學校插班,笑話!

回覆:786 的帖子

其他人參加興趣班就為了一張証書,樓主幫子女就是發展潛能,如無天份就早早了斷,如此説話技巧比特首優勝,其實小二,三插入名校根本時有發生,我就比較欣賞在屋村小學完成小學巳入讀名校之家長及小朋友,始終小學祗是人生起步,樓主不必回覆,説話你應第一,哈哈!

回覆:Argyle 的帖子

强如入讀油天及sfa小朋友都有家長選擇轉校入讀一些傳統名校如spcc,spc,ls,等等可以一路升上中學平常事,現祇事小朋友刚起步,談不上成功,都理解做父母愛子向上的心態,但樓主從不開名,大家都知名校定義係好闊,咩叫名校?上列兩間算不算油天,,sfa,或優才,真道,定要LS,軒上下,聖约瑟,琣正,可以再講多十間八間,我就津貼,聖X得,李兆X,始X,再講三四十間閒閒地,都係好學校,祗要合適,鮮魚行都能開花结果,前途一片光明,上文無提的各自心中名校請各位家長見諒!

回覆:little_yolky 的帖子

哈哈,早日前巳發現樓主說話叻過梁振英,原因係我地小朋友學打高球,騎馬,樓主公子就係興趣班,我地就係為張纸,公子就發展潛能,早日大家言論都非常理性,除我之外,到今天樓主回應,犀利拉話明唔之边位,質疑,指責,懷疑,重点就係樓主原來早前有病乍,大家有福了,百年聊賴來分享比大家,最未祗會回應有建設性討論問你怕未!仲要話人中文差,陰公!点知自己寫錯字,不過我地唔係寫論文,其實無咩所謂,祗可惜樓主無咩风度先話人中文差,重要係樓主是高層要员,都係秘書錯,係拉,兩位家長就錯在無秘書了,最後祝樓主身體健康。

‹ 上一主題|下一主題