用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園(海逸)PN 揮手區
go

學之園(海逸)PN 揮手區 [複製鏈接]

回覆:學之園(海逸)PN 揮手區

Hi, nice to meet you all. march BB, am offer.

引用:Quote:原帖由+maggie1702+於+14-04-14+發表

原帖由 lwyjoey 於 14-04-14 發表
我interview個日問過校長,28人一班,收三班,1 am 2 pm定 2 am 1pm就唔知,註冊個日我會問下!

...
乜今年收咁少人,上年pn有成四班!

引用:Quote:原帖由+ngchuklam+於+14-04-14+發表

係吖,校長仲主動話一班大約有2.5個老師,師生比例應該足夠照顧小朋友

...
咁幾好!我睇上年資料都係1對7.x!

引用:Quote:原帖由+ngchuklam+於+14-04-14+發表

我地會做同學仔,我都係AM... ^^ 你係咪都confirm左會take 個offer? 我記得你好似有其他offer

...
我會confirm take offer.我地如果am得一班,大家就會係同學仔了

引用:大家都會讀嗎?我地不如開個whatsapp+group

原帖由 maggie1702 於 14-04-14 發表
大家都會讀嗎?我地不如開個whatsapp group 傾下計
可以預埋我嗎?已pm, 謝谢!

引用:請問各位... 學之園+海逸+係咪直升K1?需作

原帖由 kcfai2000 於 14-04-14 發表
請問各位...
學之園 海逸 係咪直升K1?需作內部評估嗎?如全部PN也原校直升K1是否有足夠學位全收?到時選上 ...
pn是直升k1的,pn班是比外來生優先選英普或英粵的!英普通常是下午!

‹ 上一主題|下一主題