用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 N班冇offer
樓主: cc1104
go

N班冇offer [複製鏈接]

引用:已經打過去問插班,但都冇位呀, 我都係報

原帖由 cc1104 於 14-03-27 發表
已經打過去問插班,但都冇位呀,
我都係報緊青衣啲村校咋,私校都有報,但都係waiting

...
請問插班意思係而家即刻讀,讀到15年?
我女都無offer

回覆:N班冇offer

我有報加南,都係waiting...
我仔啱啱夠2歲,我問而家插班睇下有冇位咋,但間間都full...
9月開學個啲更加唔洗訓住,等啲人放位睇下waiting有冇機……

引用:Quote:原帖由+cc1104+於+14-03-27+發表已經

原帖由 丁丁aunty 於 14-03-28 發表
我都係青衣人,仲要係九月細仔,青衣果啲全軍覆沒,村校果啲test仲難過其他學校,最後我搵到出荃灣新校先有 ...
你係咪有joyful offer? 之前interview問老師依家學校係無校車,咁你係咪自己同小朋友返學?

引用:Quote:原帖由+丁丁aunty+於+14-03-28+發表

原帖由 小鼠 於 14-03-29 發表
你係咪有joyful offer? 之前interview問老師依家學校係無校車,咁你係咪自己同小朋友返學?

...
我唔係joyful呀,係思博,佢都一樣無校車,要等註冊左報左校車,校車公司先訂到路線,現時上午班有校車入青衣,希望下年下午班都有啦

[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v653/justinejustine/.jpg[/img]

回覆:N班冇offer

妳in 左邊5間呀?

‹ 上一主題|下一主題