用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 人山人海-2 聖保祿
go

人山人海-2 聖保祿   [複製鏈接]

回覆:sallyhui0823 的帖子

Really i thought they sent out letter on 5th? Not tmrw? Can't sleep now

引用:郵差已到,不過我今日未有信 +

原帖由 kittyland06 於 14-03-05 發表
郵差已到,不過我今日未有信
Really no letter?? I thought they r sending letters out today and not yday.. Anyway good luck to all mommies

回覆:人山人海-2 聖保祿

Seems like mail out today not yday?

回覆:冬菇 的帖子

可能要䓁多一兩日,真難受

Check 左,今日無信

引用:係呢一刻,+我反而唔想收信住,+未收信即仲可

原帖由 cathyleex 於 14-03-05 發表
係呢一刻, 我反而唔想收信住, 未收信即仲可以發下夢。
我都有同感。

引用:反正ST+PAUL都算Final、大家Relax下la。當

原帖由 joysic 於 14-03-05 發表
反正ST PAUL都算Final、大家Relax下la。
當係買張金多寶Mark6 發個好夢:)

回覆:bagamanf 的帖子

其實今年我本人覺得競爭好大,去到最後真係有D累了,孩子能為了我們家長想佢地入到一間好學校,一直陪伴左右。我真的要讚讚他們對我們無條件的包容和忍耐。

又一日要面對收信的時刻

引用:SPK+係我number+1+dream+school+,+好感動+

原帖由 BethMum 於 14-03-06 發表
SPK 係我number 1 dream school , 好感動 我忍唔住喊左出黎
Congrats

found out my daughter is accepted ... 喊左好耐,難以形容感受,報左6間,間間都吾收,真難想像竟入到li間最心儀聽嘅學校。感謝主。btw, PM session.. Hi to all PM mommies. C u all on 5/31.

heidya    發表於 14-3-7 00:43

引用:回覆+bagamanf+的帖子 好明白你感受,我同

原帖由 mymelody999 於 14-03-07 發表
回覆 bagamanf 的帖子

好明白你感受,我同你一樣,報咗10間,以為冇offer,竟然臨尾最心儀嘅收咗,超開心:e ...
Congratulations to u too

Does anyone know how to start a group on FB for this year acceptance kids? Can't quite get it done

引用:回覆+bagamanf+的帖子 請問小孩當日係咪自

原帖由 Jchau 於 14-03-07 發表

請問小孩當日係咪自己入去in而且设有喊?
無喊,同笑住出房,超開心。等待那3份鐘似成個鐘

引用:回覆+bagamanf+的帖子 Thank+you吾知會吾

原帖由 mymelody999 於 14-03-07 發表

Thank you吾知會吾會做埋同班同學呢!
Nice to meet you and your little one

‹ 上一主題|下一主題