用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York private meeting
樓主: jjnetnet
go

York private meeting [複製鏈接]

回覆:Dragonbun10 的帖子

佢講左上PG 係比K1 offer 除非你自己要求special K1

回覆:jjnetnet 的帖子

校長話只係普通話堂一個係5hrs 一個係2hrs 嘅分別

回覆:York private meeting

我地果日佢無回避問題。佢答我地上PG 9x%有offer ,除非小朋友真係乜都唔得。另外佢所為offer 可能係你唔啱嘅offer 即係比唔到international 你 or am pm 嘅問題!

回覆:York private meeting

我報左PG 我仔係Oct 細b 而我對york 嘅英文教學真係幾like
第一 學校PG 可以睇下佢地有d 咩料! 學校揀你之餘 你都可以揀學校。
第二 原本出面上開都差唔多錢。
第三 K1 offer 因為校長講左係9x% 我信。
第四 如果下年再入紙報K1 or PN,又要由頭黎過最後都係咁 咪晒左好多時間?!唔好忘記今年上PG 嘅offer 係2015 K1 !到時真係出面再in嘅會少左好多位。

‹ 上一主題|下一主題