用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仲未收到基督教中心幼稚園封信
樓主: bwschan
go

仲未收到基督教中心幼稚園封信 [複製鏈接]

回覆:conniew117 的帖子

認同 ,我都覺得一開始就咁 講野唔負責任, 點信佢教好學生呀

引用:認同+,我都覺得一開始就咁+講野唔負責任,

原帖由 Falade 於 14-02-21 發表
認同 ,我都覺得一開始就咁 講野唔負責任, 點信佢教好學生呀
宜家係有一㧗一早出左,另一㧗hold住遲遲未出,如果係reject唔出信就應一早講明,唔好話兩星期內個個都會收到通知。我之前in左一間,佢地interview 前出左通告話如被取録一星期內電話通知,如果reject會稍後寄信,足之我兩個星期收到reject信,但我覺得安排幾好一早講明麻。

回覆:仲未收到基督教中心幼稚園封信

我打左去問,職員話陸續出緊,如果二月尾,三月頭無信先再打去問。之前又話兩星期

回覆:Lulupan 的帖子

算啦~就算收到都係reject多~唔理佢喇.

回覆:仲未收到基督教中心幼稚園封信

唔好理,我覺得咁做太唔會尊重人,係有咁樣安排可以直接講,不停話下一批,幾時無再打去問,問完又下一批!真係9月考試,出年放暑假都未知結果!討厭!

我都係未收到信 ..... 同意大家所講.
這校運作麻麻..不讀也罷

引用:我打左去問,職員話陸續出緊,如果二月尾,

原帖由 Lulupan 於 14-02-21 發表
我打左去問,職員話陸續出緊,如果二月尾,三月頭無信先再打去問。之前又話兩星期

...
嘩!真係一拖再拖,初時兩星期後,跟住又新年後,新年過了又話2月尾,今日仲話3月頭

‹ 上一主題|下一主題