用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 y ...
go

Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old? [複製鏈接]

回覆:Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old

我地倆公婆選擇Oxford Path係因爲希望從培養閲讀興趣,而且唔想小朋友睇太多電視。舊年7月喺BB展買, 當時阿女1.5歲開始睇。但我地有D懶散無跟足指引去用教材,完全好隨意地睇吓書,玩吓卡就算。so far我覺得都好好,阿女都好喜歡睇書,每晚返到屋企會自己去櫃拎書睇(雖然佢係志在睇圖及玩活動頁多D)。當然D卡通係無迪士尼咁多咁吸引,其實唔怕煩咪2個教材都去了解吓先再作決定囉,各人有各人喜好嘛!

回覆:Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old

記錯了,我係舊年7月書展買唔係BB展買。另外忘了講價錢,13年書展係全套Oxford Path係$4.8萬,印象係可以免息分期(只限2間銀行),如果想平D,可考慮Full Paid,會平少少。若唔要D Playgroup又可再平多少少,詳情要再問。如有朋友已買OP不防叫佢做介紹人,買得成大家都有多份禮物(當然我唔介意做你貧友啦 )!迪士尼好似已經係7萬幾了(有錯請糾正)

引用:回覆+nicamchan+的帖子 請問有咩禮物?

原帖由 2vonbaby 於 14-03-20 發表
回覆 nicamchan 的帖子

請問有咩禮物?
其實我都唔知有咩禮物,係個sales話我知介紹到人買就大家(2位)都會有禮物囉!

‹ 上一主題|下一主題