用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到太子明慧N班既offer letter?
樓主: wynnlitheboo
go

有無人收到太子明慧N班既offer letter?   [複製鏈接]

引用:收到offer+的朋友係幾好in?++我16號in,+今

原帖由 RMH 於 13-12-09 發表
收到offer 的朋友係幾好in?  我16號in, 今晚返屋企先 check 到
收到上午國際班 offer, 7月B, 跳舞嗰part 發呆, interview 唔錯。我16號interview

引用:想問收到offer既媽媽係咪都有去簡介會架? +

原帖由 小鼠 於 13-12-09 發表
想問收到offer既媽媽係咪都有去簡介會架?
我個女7月B, 冇去簡介會

引用:佢地問即係會睇,+家長邊間學校小學畢業,+想

原帖由 shykan 於 13-12-11 發表
佢地問即係會睇, 家長邊間學校小學畢業, 想報邊間小學, 住邊屬於邊個校網, 都係為咗要做靚升小一成績, 小朋 ...
喺某個角度睇其實係一個fair game, 要寫就梗係要考慮埋呢D因素。出嚟工作interview 都會睇好多factor。但連interview都冇就派offer 就有D唔fair。會唔會係行政出錯,建議打去問清楚,以釋其他媽媽疑慮。

Fanshuma  同意!  發表於 13-12-11 09:52

引用:我IN時老師話我無去簡介會,+叫我填問卷,+但

原帖由 wynnlitheboo 於 13-12-11 發表
我IN時老師話我無去簡介會, 叫我填問卷, 但我係有去同填左架囉, 我張枱得我同另一個B IN咋嘛, 但老師都好無 ...
唔好擔心,可能未寄到。即使唔得,後備應有機會,會有人放棄,加油

引用:yeah,+i+got+the+offer+la

原帖由 wynnlitheboo 於 13-12-12 發表
yeah, i got the offer la
Yeah!!! Congratulations!!!

‹ 上一主題|下一主題