用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 kentville, 啟思小學附幼, York, Think, 聖若望, 點選?? ...
go

kentville, 啟思小學附幼, York, Think, 聖若望, 點選??? [複製鏈接]

報左好多間
SC - waiting
KV, creative, york, think(mei foo), SJC- offer
Victoria , second in, 未有結果
家住美孚, 現在pn 讀 think , 好方便,但覺得佢唔夠深。
最鍾情 SC, 可惜waiting.
SJC , 半龍。
啟思, 一條龍.
唔知點選好, 有無意見?

仲in 左民生同培正
   1    0    0    0

回覆:kentville, 啟思小學附幼, York, Think, 聖若望, 點選

其實適合小朋友就是你的決定。我見你好似無方向……

回覆:kentville, 啟思小學附幼, York, Think, 聖若望, 點選

如果你target st.cat , 那kv可能唔係你想要的

自己想龍校優先, 民生同培正。
啟思行IB, 有人話小學好貴, 同埋IB老師 唔夠經驗, 唔知係唔係真。
SJC 半龍, 無咩人講, 唔知好唔好。

York 同 Think 應該會放棄。
如果Victoria 有offer, 就同KV 二選一

halflower  KV 同victoria 完全兩個方向.....最後你揀左邊間  發表於 14-3-4 13:37
‹ 上一主題|下一主題