用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 威廉有offer pm
go

威廉有offer pm [複製鏈接]

威廉有offer pm.....這間好唔好
   2    0    0    0

引用:培道應該好好多?

培道應該好好多?

引用:我女下星期威廉interview,不知好不好,他

我女下星期威廉interview,不知好不好,他們的理念??我女兒好活躍!

我啱啱今日收咗威廉pm  offer..... 迦南2nd round 一月尾in仲未有消息.... 星期六就要交威廉樓位費... 唉... 聼好多同區講呢間都喺麻麻地.... 偏偏就剩喺得佢有offer.... 激死

其實我揀威廉就係鐘意佢英語環境好, 同其他有學卷既學校比, 教英文同普通話既比例算多, 我見出面好多都係一星期2-3堂英文, 2堂普通話, 唔係日日有架喎..同埋仲要有個NET係課室做副手喎.....如有錯請指正...

我打去問K1, 係話每日有20MIN 英文, NET教, 每日有20MIN普架喎..同埋係2個中文班主任加1個NET, 但有可能係印巴籍....點解好似個個講都唔同, 咁搞究係點?

回覆:幸運是我 的帖子

引用:我小朋友由PN讀到K3今年已畢業,如果計有學

原帖由 cting817 於 14-01-16 發表
我小朋友由PN讀到K3今年已畢業,如果計有學卷既幼稚園我認為威廉係非常不錯,而且有net班主任,不過係India ...
請教威廉雜費很多嗎?

回覆:baby627 的帖子

之前小朋友在威廉讀PN,學校有Jolly Phonics 學,阿仔成日喺屋企唱D歌仔架

引用:我小朋友由PN讀到K3今年已畢業,如果計有學

原帖由 cting817 於 14-01-16 發表
我小朋友由PN讀到K3今年已畢業,如果計有學卷既幼稚園我認為威廉係非常不錯,而且有net班主任,不過係India ...
請問威簾有沒有教phonics?

引用:囡囡讀緊K1,+班裡長註有2個老師+1個net+tea

原帖由 @綿羊仔 於 14-01-16 發表
囡囡讀緊K1, 班裡長註有2個老師+1個net teacher(阿囡o個班o個個唔係india), 整體ok, 冇咩唔好~  ...
請問一班有多少人?

囡囡讀緊K1, 班裡長註有2個老師+1個net teacher(阿囡o個班o個個唔係india), 整體ok, 冇咩唔好~

回覆:威廉有offer pm

回覆:kbac 的帖子

我個仔都鍾意呢間學校,日日都叫住話想番學,經過親學校都會講gd afternoon, 只係我覺得老師吾係咁有愛心,同埋我見好多india老師同同學姐

引用:我仔仔讀梗pn,+我吾覚老師有愛心,成間camp

我仔仔讀梗pn, 我吾覚老師有愛心,成間campus 都有好多India 老師同同學,之前去open day and Xmas party都覚得d India 小朋友好冇禮貌,周圍走,又推其他小朋友。

我再打去問,每天有20 mins eng, 但唔一定係net...

引用:我問過本地班每天20min+eng +

‹ 上一主題|下一主題