用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 綠楊幼稚園 荃灣綠楊是否愛心學校呢?
樓主: CherryBun
go

荃灣綠楊是否愛心學校呢? [複製鏈接]

Hello, CherryBun, 我囝囝有係下年收左pm班, 好大機會做到同學仔喎

回覆 CherryBun 的帖子

我無request 上午班吖!

CherryBun 發表於 13-12-30 23:08
唉,,,我依家仍然15/16, 唔知讀唔讀好
點解唔讀吖? 你覺得唔好咩? , 綠楊本身係我第2鍾意架! 其實我上年2012年見N班, 但WAITING, 所以今年我都見多次K1, 終於收左! 所以好開心....出年都轉綠楊! 雖然未知好唔好, 但見佢interview 考既野, 都知佢對收生有一定既要求, 都唔容易入架!

cherrypun 發表於 14-1-1 13:46
回覆 CherryBun 的帖子

係呢CherryBun~~我都想知有什麼原因令你15/16要考慮讀唔讀?~阿囡都係有pm offer,  ...
Hello, Cherrypun, 你囡囡都係有pm offer......我地有機會做同學仔喎

macrossc 發表於 14-1-1 15:00
我個女現在是綠楊pn pm 班老師有愛心專業,學校亦舉行很多活動,小朋友亦都好開心 ...
Hello, Macrossc, 咁你下年會唔會直升K1吖? 你覺得佢地D課程點吖? 係咪用letterland?  同埋, 我成日都聽到有d家長講話有個別老師麻麻.......係咪真架? 反而 我有少少擔心呢方面

Monsterying, Macrossc 我地都係pm同學仔喎但其實 佢地係點樣編上/下午班架呢?我填表個時首選上午, 但佢就offer左下午
‹ 上一主題|下一主題