用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york 收到信了
樓主: Toffee888
go

york 收到信了   [複製鏈接]

cherryird 發表於 13-10-25 11:01
不只是york的帖子才會有這情況發生, 之前有人踩sc, kv都即刻有用家出來撐行, 為何會這樣?就是因為不是用家 ...

無錯, 覺得樓主的話會令用家有hard feeling。

confidence 發表於 13-10-25 11:54
回復 kwokbobo 的帖子

用家們,dont take it too personal...

我不是用家, 我只是發表聽到樓主咁講後, 確是會令用家有hard feeling, 到底學校係點, 只有真正的用家先知, 各學校都有好有唔好。

如果覺得有太多人不喜歡York, 我估大部份不喜歡York的人都不是用家, 如果真的有用家讀過後不喜歡而發表意見, 我覺得可作參考(但同時即是用過而不喜歡York, 也可能是個人喜好問題, 其實間間學校都有呢個情況), 但如果唔係York的用家, 但欲又講到York怎樣怎樣, 我覺得唔多公平lor, 不竟都是聽人說或覺得, 但又無真正用過, 用家家長出來解說又被話空群出動的方式撐學校, 都唔知講咩好了。

Tzekiumommy 發表於 13-10-25 20:42
回復 kwokbobo 的帖子

依你的說法,根本不需要有平台讓持不同意見的家長進行討論,我覺得EK是容讓持不同意 ...

事旦啦, 唔想同你再解說什麼, 我從來無話過唔可以持不同意見, 只係各人有各人喜好。

b笑 發表於 13-11-8 16:32
今年做了york的用家(國際am), 意見如下:

1. 小朋友面試york時表現不好, york也收, 我相信是合理的, 因面試 ...

想請問網上閱讀, 一周一圖書, 係咪一定要有網上睇, 會有實物圖書嗎??我不想小朋友咁細就睇網上圖書, 謝。
‹ 上一主題|下一主題