用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

小一註冊

請問已註冊既家長, 註冊時除左帶取錄信同支票外, 有無其他野要帶呢?
會唔會收註冊費?

帶信同$1284就得

引用:帶信同$1284就得

原帖由 samsonthepooh 於 13-09-18 發表
帶信同$1284就得
thx

醒目開學勳章

回覆:sakesakee 的帖子

今日註冊了.....見到班老師好似係礼堂開緊party.....

回覆:venus_mama08 的帖子

今日係教師退修日,學生放假,老師可能慶祝緊中秋節

我都注冊了!我都睇倒老師聚會中!

回覆:小一註冊

hi, 同學仔

醒目開學勳章

回覆:sakesakee 的帖子

得我地4個註冊左?

I registered this morning, 一身鬆曬, 大家可以好好享受剩番嘅幼稚園生活, 唔駛等運到(自行同大抽獎)... Yeah

重有我仔仔 Rex, 大家好

引用:I+registered+this+morning,+一身鬆曬,+大

原帖由 vivi_ma 於 13-09-30 發表
I registered this morning, 一身鬆曬, 大家可以好好享受剩番嘅幼稚園生活, 唔駛等運到(自行同大抽獎)... Y ...
Me 2, this afternoon

引用:重有我仔仔+Rex,+大家好

原帖由 jensmama 於 13-09-30 發表
重有我仔仔 Rex, 大家好
Hi, my son called JACK.

之前好15 16, 但如果唔 register, 就有機會 total loss, 而家就定好多, my son is Matthew, nice to meet u all...

請問大家註冊需時多久?中午lunch hour有人辦工嗎?

5-10min

引用:請問大家註冊需時多久?中午lunch+hour有人

原帖由 winbun 於 13-10-01 發表
請問大家註冊需時多久?中午lunch hour有人辦工嗎?
Yes really fast, only give them a check and they give you a receipt, and I was the only one there, I do think they don't have lunch hour since the letter didn't mention it, but better call them to confirm it...

lunch time 都會有人的.

諗咗好耐,因要放棄自行(其實只得15分,但都有d唔捨得),兼校巴時間早同埋有d擔心升中問題,但又覺得老師有愛心會care我小朋友,所以終於註冊咗,希望無做錯決定!

引用:諗咗好耐,因要放棄自行(其實只得15分,但

原帖由 winbun 於 13-10-02 發表
諗咗好耐,因要放棄自行(其實只得15分,但都有d唔捨得),兼校巴時間早同埋有d擔心升中問題,但又覺得老師有 ...
Support... I do have 20 points, but the chance is about 50/50 or less then 50%, don't want to take the risk and end up total loss....

winbun 發表於 13-10-2 17:52
諗咗好耐,因要放棄自行(其實只得15分,但都有d唔捨得),兼校巴時間早同埋有d擔心升中問題,但又覺得老師有 ...

小朋友正式入讀後, 你就知你冇錯決定了.  我當年自行抽到的, 都一心一意註冊嶺小.