用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 九龍灣pg
go

九龍灣pg [複製鏈接]

九龍灣附近有冇好的playgroup可介紹下?想揾d近近地和囡玩下 (就快8個月大)

3    0    0    0

回覆:hkbabiesBB 的帖子

我上網見到有間新playgroup 叫kiddy master但吾知好吾好

引用:我上網見到有間新playgroup+叫kiddy+master

原帖由 Franceschingyi 於 13-09-04 發表
我上網見到有間新playgroup 叫kiddy master但吾知好吾好
Kiddy master 喺德福大廈 ,我聽講德福大廈好多playgroup ...唔知有冇jm喺果度上過playgroup 呢?

回復 Franceschingyi 的帖子

我囡囡而家係個度上緊呀,都好好,佢會有音樂唱下歌,玩下遊戲,有gym time運動下,又有講故事時間,堂堂個主題都唔同,老師都唔錯,帶動到氣氛,小朋友又學到野,連我D朋友見到囡囡都話佢進步左好多呀^^

回覆:九龍灣pg

我囡囡都試過呀,不過可能佢嗰時太細,老師叫佢做好多唔同嘅指令,搞到佢成堂係咁喊~
咁而家响樓下上緊,果度就物理治療師教,都幾好玩嘅,不過係中文pg囉~

回覆 limoonmoon 的帖子

請問係邊度有物理治療師教?

回覆:vvik 的帖子

响德福大廈,叫創x學坊

可以報德福幼稚園嘅PG, 1.5 hours, 夠十八個月,如果有位就可以讀,我個女依家讀緊英文班(tue and thu), 係外國人老師,好有愛心,我個女好開心!

‹ 上一主題|下一主題