用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 2014年入小一,應否放棄GH去抽MCS?
樓主: beatriceyung
go

2014年入小一,應否放棄GH去抽MCS?   [複製鏈接]

回覆:35日後要決定了: MCS vs. Good Hope

點解唔依家決定?大把人等緊位呀!

回覆:35日後要決定了: MCS vs. Good Hope

三十五日後係9月2日.......開學日

咁你咪要買晒兩套校服,兩套書..........
不如你就諗多365日,放兩個位出來多D人happy

引用:請睇清楚先評論,係2014-2015年度!

原帖由 beatriceyung 於 13-07-27 發表
請睇清楚先評論,係2014-2015年度!
Oh, sorry.

引用:+本帖最後由+Babyeddie+於+13-7-28+12:25+

原帖由 Babyeddie 於 13-07-28 發表

想問一下,ASSUMPTION:  SOMEONE 呃GH會讀但又收了人家茶 ...
刑責是有機會但好小機會出告票,不過隨時兩間都入唔返。

回覆:2014年入小一,應否放棄GH去抽MCS?

乜今年25分有人入唔到咩?有人20分入到喎!
樓主如果有25分?

引用:Quote:gret+發表於+13-7-29+16:26+乜今年25

原帖由 easybring 於 13-07-29 發表
今年25分係全收, 但今年和明年申請人數也不一樣, 要估估下. 25分係機會大, 沒有人可以保證一定得. ...
如果有25分都抽唔到,睇怕難過中六合彩

引用:Quote:iantsang+發表於+13-7-29+16:48+Let'

原帖由 soscho 於 13-08-06 發表
咁即係話, 如果自行前有直資收左, 我又接受, 都可以選擇自行而那間直資就算俾個list EDB, 佢地都冇時間che ...
直資唔同私校,直資收咗後要簽一封信,係話退出參加派位,所以自行都唔會派到位。

以往通常直資放榜比自行的抽獎放榜早幾日(有幾間例外,九月幾放榜)。可以有幾日時間考慮。

‹ 上一主題|下一主題