用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 讀過全日班既小朋友...有什麼得著 ?
樓主: MonkeyGirl
go

讀過全日班既小朋友...有什麼得著 ? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

回覆:讀過全日班既小朋友...有什麼得著 ?

我又講下。我仔係全日制幼稚園,自理好丫,真係點都好過跟工人/長老。病又無,係訓覺果度好多蚊(好多肥美兒童吸引力太大)。小學鐘意收咩我又吾覺,似乎同本身學校程度關係大d。最大煩惱係無時間去學課外活動,我盡量吾想星期六日變左學術日,趕幾場去學野

醒目開學勳章 王國長老

引用:我又講下。我仔係全日制幼稚園,自理好丫,

原帖由 Charlotte_mom 於 13-08-07 發表
我又講下。我仔係全日制幼稚園,自理好丫,真係點都好過跟工人/長老。病又無,係訓覺果度好多蚊(好多肥美 ...
補返句,我仔已經小四

醒目開學勳章 王國長老

引用:回復+Charlotte_mom+的帖子 你以前晚上會

原帖由 MonkeyGirl 於 13-08-08 發表
回復 Charlotte_mom 的帖子

你以前晚上會唔會教仔仔讀書 ( i guess homework were done in school ?)  ...
吾係,返屋企至做功課,閱讀係再之後(如果仲有氣力)

‹ 上一主題|下一主題