用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (教材使用意 ...
樓主: leshita
go

不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (教材使用意見/Everyday with Zippy)) [複製鏈接]

Re: 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (可以一起去參加party wor)

銘銘而家15個月, 用緊super mickey set, 佢用左幾個月!

Re: 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (可以一起去參加party wor)

ho ho ma,
你好!! 我老公成日提起你, 多謝你教佢(我地)咪多野!!  ^^

有機會一齊傾下湊仔心得喇!! 你小朋友幾大??

leshita,
點解你唔將個list post出黎呀??? 咁你又可以update, 大家又可以睇到喇!!
我都想睇下呀, 如我無記錯, 我都有在此留過言既!! 如果真係無留過言的話, 請話俾我知, 等我提供返d資料俾你!
唔該哂!!
leshita 寫道:
各位媽媽朋友:

Fans List 已經打好了,內容有大家的bk名,小朋友的名,年齡(月),買了那套及地區.(如有題供的話)  如大家想要一份的話,可聯絡我 email/PM,不過只限曾經在此留言的媽咪咋.

總括大家的小朋友都在一歲以上,2歲以下居多,當然亦有少數是細小小或大小小啦.  

大家有無打算一起出席那個 function 呢?  我去那個都無所謂,有沒有人有提意呢?

Ho_Ho_Ma,
多謝你關心, 我就算生都會等我身體好返d, 生會再生既喇! 湊仔就緊係你多經驗過我喇, 我仔得14個月咋!! 仲係bb仔一名.
AH! 如果你係工作時間得閒的話, 可以到'在識媽媽'既'Anybody Here之再續前緣'或click here傾o下計, 我一得閒就去果度, 同佢地一齊傾計好開心既!!
希望o係果到見到你喇!

我想問你有媽媽去過果D咩5步曲既COURSE呀?? 因為我要返工, 所以好多時都full哂, 其實果d course有無用既?

我想問你有媽媽去過果D咩5步曲既COURSE呀?? 因為我要返工, 所以好多時都full哂, 其實果d course有無用既?

tin_tin 寫道:
[quote]
leshita 寫道:
我都沒有去過5步曲既COURSE,不如一起去啦!  係的話我打上去check day.

leshita & 銘銘媽:
我都沒有去過5步曲既COURSE,不如一起去啦! [/quote]
好呀, 不如一齊去喇!
一齊去首部曲
日期: ???<--要等leshita check 先知
時間: ???<--  "
地點: 尖沙咀加拿廣場13字樓
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
報名及人數:
1. 銘銘媽 x 2
2.

Ho_Ho_Ma,
我未上過五步曲, 所以想上下, 我星期六/日都比較忙, 平日又要返工, 所以我會比較仲意平日夜晚多d.
但第二部曲要玩過4次電話美語咖?! 我會仔而家都只係識講爸爸/媽媽/mom mom之類既說話, 點玩電話美語呀??
嘩! 你個仔好叻呀!! 咁快已經識咁多字o拿??!! 犀利呀!!~~~

Ho_Ho_Ma,
[size=large]4張poster??!! 邊有咁多張poster呀???!!!            

Ho_Ho_Ma & leshita,
唔通我搵漏左???  等我返去再搵下先, 唔該哂.

leshita,
你check左幾時有首步曲未呀??? 知道幾時未呀??

cutie,
哎也, bb咁細就緊係仲意睇有關細個baby既野既喇, 我個b都係咁既!! 但個sales叫我都要照俾佢睇喎!

cutie,
我個sales唔suggest一日埋面俾佢睇兩次"vcd/dvd"(任何一種), 每日俾佢睇一次好啦喎!! 俾佢聽多D就最好既喇! 原因我都唔係咁記得, 總之我記得係要聽多D, 睇電視少D喇!! (Sorry, forget the result)

deleted

[size=x-large]有個有關一齊去首部曲好重要既問題
HO_HO_MOM叫我地唔好坐埋一齊(即係同一張'木台'), 方便大家上完之後返黎可以有多D唔同既野分享下, 但我又未見過你地, 你地又未見過我, 咁咪好易坐埋同一張'木台' 咁點呀???

Re: 不如組織一個 BK 港版DWE User Fans Club! (教材使用意見/Everyday with Zippy))

Ho_Ho_ma,
恭喜你, 你仔仔已經喺 dwe 畢業, 我睇左你幾段 message, 我直頭覺得你好勁呀, 可以去做下 dwe part time 既教育顧問添呀!!
‹ 上一主題|下一主題