用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁宣小2nd interview撞期
樓主: gerrard_phk
go

陳守仁宣小2nd interview撞期 [複製鏈接]

两間都係第二次招生,重新報名考試的,不是我們普遍認識的第二輪面試啊!

回覆:ff_tt 的帖子

我諗你誤會喇!陳守仁先喺再報名,宣道喺要on list先有得interview㗎!

引用:两間都係第二次招生,重新報名考試的,不是

原帖由 ff_tt 於 13-06-08 發表
两間都係第二次招生,重新報名考試的,不是我們普遍認識的第二輪面試啊! ...
宣道唔係第二次招生,係2nd interview

ff_tt 發表於 13-6-8 19:52
两間都係第二次招生,重新報名考試的,不是我們普遍認識的第二輪面試啊! ...
宣小是第一次面試waiting list 的小朋友才可以second interview, 並不是重新報名的。

APS中學校網好,往績派好多出名BAND 1中學
兒童是世界上最快樂o既人兒,兒童是多可愛~~

回復 ritapoking 的帖子

謝謝你告知,咁我真係誤會左啦!

真的好累人呀!! 我呢2 日IN 了6間津,  間間都10個8個位, 幾百人扣, 烈日當空, 大小都慘, 但好慘, 香港教育制度就係咁 我們可以點?????? 我都寄望下週APS 2nd in, 希望大機d, 至於陳守仁, 1133人........我都唔敢諗

其實,我都刻意遲啲先報陳守仁,諗住可以下晝先見,點知都係撞宣小時間,積極啲諗,神都係想我地選擇基督教學校,另外一個諗法就係我地同陳守仁有緣無份。

APS is a good choice

其實APS 有得second interview 機會都大,上年around 200 人 second in, 收40 人。 所以如有興趣 APS ,就要珍惜second in 的機會。

回覆:bryanlkc 的帖子

陳守仁唔比改時間, 今日去左APS ,都人山人海。希望有好消息!

引用:陳守仁唔比改時間,+今日去左APS+,都人山人

原帖由 gerrard_phk 於 13-06-15 發表
陳守仁唔比改時間, 今日去左APS ,都人山人海。希望有好消息!
Aps有無二百人?我想有40個vancancy

回覆:魚王 的帖子

據今日APS校長講,有2X個位,2xx位小朋友考~今年筆試+面見。。。

引用:據今日APS校長講,有2X個位,2xx位小朋友考

原帖由 hecabb 於 13-06-15 發表
據今日APS校長講,有2X個位,2xx位小朋友考~今年筆試+面見。。。
Opps 今年只剩咁少位!舊年有成40位,可能派為真係難多了

‹ 上一主題|下一主題